• qitje

Policia e Tetovës: Qytetarët të mos shqetësohen, policët do të praktikojnë të shtënat

SVR Tetovë njofton banorët e rajonit të Pollogut se policët këto ditë do të kryejnë ushtrime në mjedis të hapur për përdorimin e armëve të zjarrit. Ushtrime janë planifikuar në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit. - Sektori i Punëve të Brendshme Tetovë me 7, 8 dhe 9 qershor do të kryejë qitje luftarake në qendrën e qitjes "Erebino", e cila çdo vit...

Policia e Tetovës: Qytetarët të mos shqetësohen, policët do të praktikojnë të shtënat Lexo më shumë »