• zgjerimi

BE-ja duhet të nisë reforma të guximshme ndërsa përgatitet të zgjerohet, tha Berbock

Shefja e diplomacisë gjermane, Analena Berbock, në konferencën e sotme për zgjerimin e BE-së në Berlin, shpalli fillimin e procesit të forcimit të strukturave të brendshme të BE-së, si përgatitje për procesin e zgjerimit, dhe në të njëjtën kohë propozoi integrimin gradual të vendet kandidate. BE-ja duhet të fillojë me reforma të guximshme ndërsa përgatitet për të...

BE-ja duhet të nisë reforma të guximshme ndërsa përgatitet të zgjerohet, tha Berbock Lexo më shumë »