• princesha ana

FOTO | Mbretëresha Elizabeth ua merr telefonin vetëm këtyre dy personave dhe as djemtë e saj nuk mund ta marrin

Mbretëresha Elizabeta II e Britanisë telefonon vetëm dy persona në kompani. “Mbretëresha raportohet se ka vetëm dy persona me të cilët flet më së shumti në telefonat e saj dhe mesa duket ka edhe një celular që thuhet se është Samsung i pajisur me enkriptim anti-haker nga MI6, në mënyrë që askush të mos i

FOTO | Mbretëresha Elizabeth ua merr telefonin vetëm këtyre dy personave dhe as djemtë e saj nuk mund ta marrin Lexo më shumë »