• performancës

Intervistë me drejtorin e teatrit Sinisa Evtimov: Jetojmë në një kohë mjaft të çmendur

Me katër paraqitje në skenën e katër teatrove në Veles, Prilep dhe Shkup, Sinisha Evtimov gjatë vitit 2021 ishte regjisori më i angazhuar i teatrit, dhe shfaqjet e tij mund të shihen gjatë këtij viti. Arti teatror ishte pothuajse i zhdukur gjatë vitit 2020. Pasiguria që solli…

Intervistë me drejtorin e teatrit Sinisa Evtimov: Jetojmë në një kohë mjaft të çmendur Lexo më shumë »