• kryeministrat

Davos gati për forumin ekonomik jubilar: Pritet presidentë dhe kryeministra nga të paktën 50 vende

Javën e ardhshme në Davos, qyteti zviceran i Alpeve, do të mbahet Forumi i 50-të Botëror Ekonomik jubilar, duke bashkuar elitat ekonomike, politike dhe sociale të botës moderne. Organizatorët kanë konfirmuar se Forumi i këtij viti do të zhvillohet nga 21 janar deri më 24 janar. Deklarata tha se të paktën 3.000 sipërmarrës, politikanë, intelektualë do të marrin pjesë në Forumin.

Davos gati për forumin ekonomik jubilar: Pritet presidentë dhe kryeministra nga të paktën 50 vende Lexo më shumë »