• vrapojnë mbi vajzë

Zbulohen detaje nga aksidenti në Karposh: Shoferi ka vozitur me shpejtësi, semaforët janë fikur

Prokuroria Themelore Publike në Shkup ka hapur hetime kundër shoferit që dje vrau një vajzë 24-vjeçare në vendkalimin për këmbësorë në City Mall në lagjen Karposh në Shkup. Prokuroria konfirmoi se po kërkonte paraburgimin për shoferin që shkaktoi aksidentin dhe konstatoi se po lëvizte me shpejtësi se sa lejohej dhe në semaforët në kryqëzim ishte ndezur një dritë e verdhë vezulluese. …

Zbulohen detaje nga aksidenti në Karposh: Shoferi ka vozitur me shpejtësi, semaforët janë fikur Lexo më shumë »