• pushime

FOTO | Për Pashkën shtëpia juaj duhet të jetë e mbushur me lule: Ja pse!

Gjatë festës së madhe fetare të Pashkëve, mos harroni për dekorimin e shtëpisë. Thuhet se Pashka është një nga festat më të mëdha dhe më të gëzuara të krishtera. Pashka është një simbol i fitores së jetës mbi vdekjen, një simbol i dashurisë, një simbol i rilindjes, një simbol i fitores së dritës mbi errësirën. Të udhëhequr nga ajo logjikë, lejojini vetes mu për Pashkë

FOTO | Për Pashkën shtëpia juaj duhet të jetë e mbushur me lule: Ja pse! Lexo më shumë »