• presh

Nga kuzhina e të riut Davor Pancevski: Byrek i shpejtë me patate dhe presh

Është një kënaqësi e vërtetë kur të rinjtë duan të tregojnë se çfarë mund të bëjnë, çfarë mund të bëjnë dhe çfarë dinë të krijojnë. Është një kënaqësi e vërtetë dhe kur me vetëmohim duan të ndajnë aftësitë e tyre. E tillë është historia e shefit të ri të kuzhinës Davor i cili sërish vendosi të ndajë me ne sekretet e kuzhinës së tij. Dëshironi një byrek të shpejtë me patate dhe presh? …

Nga kuzhina e të riut Davor Pancevski: Byrek i shpejtë me patate dhe presh Lexo më shumë »