• zjarri

Për zjarrin në modular do të përgjigjen Qendra Klinike e Tetovës dhe tre zyrtarë të spitalit

Qendra Klinike e Tetovës si institucion ligjor shëndetësor dhe tre personat që ishin në krye të spitalit kur shpërtheu zjarri në spitalin modular në Tetovë do të fajësohen për zjarrin që shpërtheu në mbrëmjen e 8 shtatorit 2021 kur 14 persona ka vdekur, mëson Free Press”. Nga të vdekurit, 12 ishin pacientë dhe pjesa tjetër…

Për zjarrin në modular do të përgjigjen Qendra Klinike e Tetovës dhe tre zyrtarë të spitalit Lexo më shumë »