• Mbetet

Mbetjet njerëzore të vjedhura nga varrezat australiane, policia thotë se është pjesë e ritualeve sataniste

Policia australiane po heton një lidhje të mundshme midis "ritualeve satanike" dhe vjedhjes së mbetjeve njerëzore nga një varrezë. Detektivët thonë se varrezat Footscray në Melburn lanë pas një sërë sendesh që mund të lidhen me rituale të tilla si kryqëzimi, qirinjtë dhe letrat drejtuar Satanit, raportoi CNN. “Kjo ndodh shumë rrallë” Incidenti i parë i tillë…

Mbetjet njerëzore të vjedhura nga varrezat australiane, policia thotë se është pjesë e ritualeve sataniste Lexo më shumë »