• politikanët

PREMIERA VIDEO | “Politikanët” e “Sloboden Pechat”, intervistë me Dimitar Beçev: Deri në daljen e gazetës mund të ketë zgjedhje të tjera në Bullgari

Në edicionin e sotëm të podcast-it "Politikanët", i fundit për këtë sezon, Borjan Jovanovski dhe Sašo Ordanoski me një pasqyrë të shkurtër të skenës së nënshtruar politike maqedonase paszgjedhore. Që sigurisht nuk do të thotë se diçka nuk po ndodh - një rresht në tryezë, një rresht nën tryezë. Ajo që pret i gjithë publiku në Maqedoninë për të drejtat e njeriut, zyrtarisht Maqedoninë e Veriut, është kushtetuta e...

PREMIERA VIDEO | “Politikanët” e “Sloboden Pechat”, intervistë me Dimitar Beçev: Deri në daljen e gazetës mund të ketë zgjedhje të tjera në Bullgari Lexo më shumë »