• këndon

Maccabee boton përkthimin e poezisë nga poeti portugez i vlerësuar me çmime Joao Luis Barreto Guimaraes

Shtëpia botuese "Makabe" në Shkup ka njoftuar se libri "Lëvizja" i poetit bashkëkohor portugez Joao Luis Barreto Guimaraisch ka fituar Çmimin e Madh për Letërsi (Domingos da Silva Teixeira), i cili do të ndahet më 2 korrik, në hapjen e të librit në Braga. Përkthimet maqedonase të përmbledhjes me poezi “Lëvizja” dhe përzgjedhja “Koha rrjedh nëpër…

Maccabee boton përkthimin e poezisë nga poeti portugez i vlerësuar me çmime Joao Luis Barreto Guimaraes Lexo më shumë »