• iku

Vranë dhjetëra fëmijë dhe piu gjakun e tyre: Një vrasës serial u arratis nga një burg kenian

Një burrë që pranoi se kishte vrarë më shumë se 10 fëmijë në Kenia, është arratisur nga qelia e policisë në Nairobi. Masten Vanjala duhej të dilte dje në gjykatë me akuzat për vrasjen e të paktën 14 djemve, por policia vuri re gjatë thirrjes në rrotull se ai nuk ishte më në qeli, shkruan BBC. Personeli i burgut…

Vranë dhjetëra fëmijë dhe piu gjakun e tyre: Një vrasës serial u arratis nga një burg kenian Lexo më shumë »