• pi

VIDEO INTERVISTË | Militsa Pletvarska: Në Maqedoni prodhohet xhin vendas dhe është i pesti më i mirë në botë

Në afërsi të parkut të qytetit në Shkup, në njërën prej shtëpive ka një distileri të vogël, ku prodhohet xhin shtëpiak. Kjo pije e pazakontë për prodhim në vendin tonë, në një nga konkurset më të mëdha "Gin Guide", vitin e kaluar fitoi çmimin e parë për xhinin më të mirë nga kontinenti i Evropës dhe sipas pikëve është e pesta më e mira në...

VIDEO INTERVISTË | Militsa Pletvarska: Në Maqedoni prodhohet xhin vendas dhe është i pesti më i mirë në botë Lexo më shumë »