• shkumë

Tragjedi në Tetovë: Fëmija gjashtë vjeçar është mbytur në Pena, nëna nuk ka arritur ta nxjerrë

Një dramë reale ka ndodhur sot në bregun e lumit Pena, në vendbanimin e Tetovës Dereboj, kur një fëmijë gjashtëvjeçar i cili po luante në oborrin e shtëpisë në një moment është larguar dhe ka ardhur në breg të lumi. - Djali gjashtë vjeçar ra në ujë, pas së cilës nëna e tij u hodh në lumin e fryrë por nuk arriti të

Tragjedi në Tetovë: Fëmija gjashtë vjeçar është mbytur në Pena, nëna nuk ka arritur ta nxjerrë Lexo më shumë »