• pelister

Mihail Talevski nga Pelisteri ka nënshkruar kontratë me Osiek

Mihail Talevski (2004) nënshkroi kontratë trevjeçare me ekipin e Osijekut nga Kroacia. Ai është 18 vjeç, luan në pozicionin e sulmuesit dhe është shumë i kënaqur me bashkëpunimin me klubin kroat: - Ky është një hap i madh për mua, realizimi i ideve të mia në futboll. Do të performoj në një ligë që është e fortë dhe një çerdhe e shkëlqyer...

Mihail Talevski nga Pelisteri ka nënshkruar kontratë me Osiek Lexo më shumë »