• këngëtar

FOTO | Mezi doli nga spitali: Këngëtarja e njohur përballet me më shumë sëmundje pas lindjes së djalit

Këngëtarja Helsi (27) solli në jetë djalin Ender Ridley Aydin qershorin e kaluar dhe pikërisht në momentin që gjithçka dukej se po shkonte mirë, këngëtarja u përkeqësua me shëndetin. Në historitë e saj në Instagram, nëna e re u tregoi fansave atë që kaloi, duke treguar se kaloi javë brenda dhe jashtë spitalit. “Natyrisht që shëndeti im ka ndryshuar shumë që nga…

FOTO | Mezi doli nga spitali: Këngëtarja e njohur përballet me më shumë sëmundje pas lindjes së djalit Lexo më shumë »