• ngrohje

Protestë e re në Autokomandë, qytetarët kërkojnë kthimin e kaldajës “hardware”.

Qytetarët protestuan pasditen e sotme te rrethrrotullimi i Autokomandës pasi sipas ndryshimeve të reja në sistemin e ngrohjes do të kenë ngrohje me avull nga ora 6 e mëngjesit deri në 22:24, në vend të 16 orëve si më parë. Protesta ka zgjatur nga ora 18:XNUMX deri në orën XNUMX:XNUMX, ndërsa MPB-ja ka njoftuar se protesta është paralajmëruar dhe se në...

Protestë e re në Autokomandë, qytetarët kërkojnë kthimin e kaldajës “hardware”. Lexo më shumë »