• ngrohje

Bislimoski për problemet me BEG-në: Kemi marrëveshje zotëri, nuk ka bukuri me dhunë

Komisioni Rregullator i Energjisë para më pak se një muaji ka filluar procedurën për heqjen e licencës së BEG-së dhe këtë e ka komentuar sonte kryetari i ERC-së, Marko Bislimoski. “Nuk ka bukuri me forcë. Të gjithë e dimë se çfarë problemesh kemi pasur në dimër. Në të kaluarën kemi qenë në komunikim me tre kompanitë e BEG dhe tashmë…

Bislimoski për problemet me BEG-në: Kemi marrëveshje zotëri, nuk ka bukuri me dhunë Lexo më shumë »