• parkim

FOTO: Punonjësit e pallatit “Lazar Pop Trajkov” e kthyen hapësirën mes pallateve në parking: Banorët raportojnë dhe ankohen kot

Punonjësit e disa institucioneve të vendosura në pallatin "Lazar Pop Trajkov", që ndodhet përballë ish-hotel "Bristol" në qendër të qytetit, me makinat e tyre kanë kthyer hapësirën mes godinës barok dhe bllokut të Murit të Qytetit, pas "Krashit". "në një parking privat. Banorët e pallatit në rrugën Dame Gruev numër 3 janë të indinjuar nga sjellja e “qiramarrësve” të rinj...

FOTO: Punonjësit e pallatit “Lazar Pop Trajkov” e kthyen hapësirën mes pallateve në parking: Banorët raportojnë dhe ankohen kot Lexo më shumë »