• parada e krenarise

Të shtunën do të ketë një paradë, thotë ambasadori amerikan, pasi policia serbe ndaloi marshin e LGBT-ve.

Pasi Ministria e Brendshme e Serbisë njoftoi sot se për “arsye sigurie” ndalon shëtitjen protestuese të aktivistëve LGBT, të paralajmëruar për të shtunën në kuadër të manifestimit “Europride”, ambasadori i SHBA-së në Serbi, Christopher Hill, u deklarua mes vete. përfaqësuesit e parë të huaj. Ai thotë se është i sigurt se parada e së shtunës “do të funksionojë”, dhe deklarata të ngjashme ka bërë edhe ...

Të shtunën do të ketë një paradë, thotë ambasadori amerikan, pasi policia serbe ndaloi marshin e LGBT-ve. Lexo më shumë »