• Pande Shakhov

Intervistë me kompozitorin Pande Shakhov për versionin orkestral të "Macedonissimo": Më pëlqen të eksperimentoj me akorde

Kompozitori Pande Shahov në këtë periudhë është aktual me interpretimet e versionit orkestral të "Makedonissimo" në Shkup dhe Sofje, ndërsa veprat e tij do të shfaqen edhe në festivalin "Ditët e muzikës maqedonase". Shfaqja e versionit orkestral të "Makedonissimo" në Shkup shkaktoi ovacione të vazhdueshme nga publiku. Bëhet fjalë për premierën maqedonase dhe ballkanike të orkestralit...

Intervistë me kompozitorin Pande Shakhov për versionin orkestral të "Macedonissimo": Më pëlqen të eksperimentoj me akorde Lexo më shumë »