• helm

Këto barishte gjenden pothuajse në çdo shtëpi dhe janë helmuese dhe shumë të rrezikshme për fëmijët

Lulet e mëdha apo gjethet e bukura të bimëve të brendshme mbushin çdo shtëpi me bukuri të veçantë, por kanë edhe anën e tyre të errët, pra fshehin rreziqe serioze. Nënat duhet të kenë kujdes se cilat barishte mbajnë në shtëpi, sepse disa prej tyre mund të jenë shumë helmuese. Fëmijët janë shumë kuriozë, duan të rrëmbejnë gjithçka dhe shumicën e kohës...

Këto barishte gjenden pothuajse në çdo shtëpi dhe janë helmuese dhe shumë të rrezikshme për fëmijët Lexo më shumë »