• të armatosur

Prokuroria Publike ka nisur hetimet për incidentin e armatosur në Çair

Prokuroria Publike Republikane njoftoi sot se ka nisur hetimi për incidentin e armatosur të së shtunës që ndodhi në lagjen Çair në Shkup. Hetuesit thonë se i dyshuari, 28 vjeçar, më 23 maj, para një restoranti në rrugën “Brigada Maqedono-Kosovare” në Shkup, ka sulmuar dhe lënduar fizikisht një polic – shef i katedrës së EURO, i cili ka vepruar dhe ka ushtruar kontroll. mbi shërbimet e…

Prokuroria Publike ka nisur hetimet për incidentin e armatosur në Çair Lexo më shumë »