• organizëm

Një mjek këshillon në cilat situata të mos pini ujë

Kur bëhet fjalë për shëndetin dhe bukurinë, ka një gjë që përsëritet shpesh, dhe ajo është hidratimi. “Pini më shumë ujë”, është këshilla që dëgjoni më shpesh. Nëse ndiheni të dehidratuar, duhet të pini më shumë ujë, nëse keni dhimbje koke, pini më shumë ujë, nëse lëkura juaj duket e thatë, pini më shumë ujë. Sidoqoftë, duhet t'i kushtoni vëmendje…

Një mjek këshillon në cilat situata të mos pini ujë Lexo më shumë »