• Komuna e Çashkës

U hap "Galeria nën qiellin e hapur" në Çashkë

“Galeria nën qiellin e hapur” është ngritur këtë fundjavë në qendër të Komunës së Çashkës, në sipërfaqen e murit të kopshtit “Bambi” që ka pamje nga sheshi. 12 punime nga 10 artistë janë vendosur në kuti druri me xham. Ekspozita, e para e këtij lloji në këtë komunë, organizohet nga profesori i arteve figurative dhe artisti i bukur akademik Draganço Tanevski nga...

U hap "Galeria nën qiellin e hapur" në Çashkë Lexo më shumë »