• onkologji

Shpata e Damokleut mbi pacientët me kancer: Klinika e onkologjisë rrezikon t'i mbarojë terapia biologjike

Rreziku dhe mundësia për të mos patur terapi biologjike për të gjithë pacientët që kanë nevojë dhe që plotësojnë kushtet për ta marrë varet këtë vit mbi Klinikën e Onkologjisë. Numri i pacientëve me kancer të sapodiagnostikuar po rritet me galop dhe buxhetet nga të cilat blihen barnat biologjike nuk po ecin me ritmin. Gjithashtu, Klinika është plotësisht...

Shpata e Damokleut mbi pacientët me kancer: Klinika e onkologjisë rrezikon t'i mbarojë terapia biologjike Lexo më shumë »