• Oleksandr Onishchenko

Ne nuk mund t'i kontrollojmë shërbimet e sigurisë - nuk na lëshojnë certifikata, thonë nga VMRO-DPMNE

“Ne nuk do të zbulojmë se kush është përgjegjës për rastin Onishchenko dhe ky është problemi i këtij sektori të sigurisë - një reformë është bërë në letër, por në realitet autoritetet nuk po punojnë siç duhet. Ne kemi dashur të shohim nëse institucionet kanë kapacitet për t'u përballur me situata të tilla”, tha sonte deputeti Brane Petrushevski nga VMRO-DPMNE në një vizitë në...

Ne nuk mund t'i kontrollojmë shërbimet e sigurisë - nuk na lëshojnë certifikata, thonë nga VMRO-DPMNE Lexo më shumë »