• Olaf Scholz

Scholz bëri thirrje për një kompromis mbi reformat e diskutueshme gjyqësore izraelite

Kancelari gjerman Olaf Scholz, në një takim me kryeministrin izraelit Benjamin Netanyahu në margjinat e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së, mbështeti përpjekjet për të gjetur një kompromis mbi reformat e diskutueshme gjyqësore në Izrael. Scholz theksoi rëndësinë e mbështetjes më të gjerë të mundshme sociale për reforma të tilla themelore dhe theksoi angazhimin e presidentit izraelit Isaac Herzog për këtë çështje,...

Scholz bëri thirrje për një kompromis mbi reformat e diskutueshme gjyqësore izraelite Lexo më shumë »