• grup zjarri

Për ndryshime kushtetuese duhen edhe gjashtë deputetë të VMRO-DPMNE-së, thotë Izet Majiti

Deputeti i BDI-së, Izet Majiti dhe anëtarë të tjerë të fraksionit joformal në parti, i ashtuquajturi. “Grupi i zjarrit” sonte ka mbajtur një debat në Gostivar, në të cilin Mejiti tha se për të arritur një shumicë prej dy të tretash prej 81 deputetësh në Kuvend për ndryshimet kushtetuese, nevojiten edhe gjashtë vota të deputetëve të VMRO-DPMNE-së. - Tani ata do të shkojnë në Evropë ...

Për ndryshime kushtetuese duhen edhe gjashtë deputetë të VMRO-DPMNE-së, thotë Izet Majiti Lexo më shumë »