• Off-fest

Përshtypja e 22. Off-fest: Muzikë e botës që rrallë dëgjohet në skenën tonë

Edicioni i 7-të i festivalit tradicional “Off-fest”, i cili u zhvillua nga data 10 deri më XNUMX qershor në Operën dhe Baletin Kombëtar dhe në MKC, konfirmoi edhe një herë rregullin e pashkruar se “skuadra fituese nuk duhet të ndryshojë”, d.m.th. të mos ketë paqartësi për mirëmbajtjen e tij. Tetë shfaqje koncertesh dhe një film dokumentar të shpërndarë...

Përshtypja e 22. Off-fest: Muzikë e botës që rrallë dëgjohet në skenën tonë Lexo më shumë »