• mirëmbajtja

Për mirëmbajtjen e fontanave në qendër të Shkupit shpenzohen rreth 300 mijë euro në vit

NP "Ujësjellës Kanalizim" çdo vit shpenzon pothuajse 18 milionë denarë për mirëmbajtjen e rregullt dhe riparimin e fontanave në zonën qendrore të qytetit. Përgjegjësinë për mirëmbajtjen e këtyre shatërvanëve para disa vitesh, Qyteti i Shkupit, në mandatin e kryetarit Petre Shilegov, ia kaloi ndërmarrjes publike. Pronar i fontanave është Qyteti i Shkupit, dhe në pajtim me Vendimin…

Për mirëmbajtjen e fontanave në qendër të Shkupit shpenzohen rreth 300 mijë euro në vit Lexo më shumë »