• bashkimi

Pasi Apasiev refuzoi dhe Dimitrievski i vendosi vija të kuqe: Mickoski përsëri bëri thirrje për bashkim

LSDM po komploton, Pendarovski po lyp të huajt dhe opozita duhet të bashkohet. Hristijan Mickoski nga tubimi sonte tha se nevojitet bashkim kombëtar. Pasi dje shpalli moratorium dhe urdhëroi ndalimin e të gjitha sulmeve kundër të Majtës dhe ZNAM-it, sot lideri i së Majtës, Apasiev tha se egërsia në kritika nuk duhet të heqë dorë dhe tha: ...

Pasi Apasiev refuzoi dhe Dimitrievski i vendosi vija të kuqe: Mickoski përsëri bëri thirrje për bashkim Lexo më shumë »