• lufta nukleare

Putin dhe homologu i tij kazak thanë: Një luftë bërthamore nuk duhet të fillojë kurrë

Rusia dhe Kazakistani nisen nga fakti se një luftë bërthamore nuk duhet të fillojë kurrë, thuhet në deklaratën e përbashkët me rastin e 30-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike mes dy vendeve, e cila u nënshkrua sot nga presidentët Vladimir Putin dhe Kasim-Jomart Tokaev. "Federata Ruse dhe Republika e Kazakistanit rrjedhin nga fakti se nuk mund të ketë fitues në një luftë bërthamore...

Putin dhe homologu i tij kazak thanë: Një luftë bërthamore nuk duhet të fillojë kurrë Lexo më shumë »