• e dashura e re

Petar Grasho me performancë në Strumicë: A do të vijë këngëtari me të dashurën e re?

Këngëtari dhe kantautori i njohur kroat Petar Grasho do të performojë para publikut maqedonas më 3 dhjetor në Strumicë. Performanca do të jetë një kombinim i muzikës së mirë dhe ushqimit në një restorant të famshëm dhe fansat e Grasho do të mund të shijojnë muzikën e tij në një atmosferë pak më intime. Shoqërohet me një menu të plotë për ushqim, meze, pjatë kryesore,…

Petar Grasho me performancë në Strumicë: A do të vijë këngëtari me të dashurën e re? Lexo më shumë »