• Niko Peleshi

Shqipëria blen raketa antitank

Shqipëria bleu raketa antitank Javelin për të forcuar mbrojtjen e saj, deklaroi sot ministri i Mbrojtjes i vendit Niko Peleshi. Në deklaratë thuhet se Shqipëria ka nënshkruar një marrëveshje me kompaninë amerikane Lokt Martin, por nuk specifikohet numri i raketave, çmimi dhe kur do të dorëzohen. Peleshi thotë se qëllimi i blerjes së raketave…

Shqipëria blen raketa antitank Lexo më shumë »