• aksident

Pas pesë ditësh janë gjetur vetëm çantat e shpinës së tre të rinjve të zhdukur në ujërat e ftohta të Danubit.

Dy çanta shpine, dokumente personale dhe një jelek shpëtimi janë gjetur në kërkim të tre të rinjve, 36, 37 dhe 38 vjeç, të cilët u zhdukën në lumin Danub në Beograd të shtunën pasi u përmbys varka. Siç raporton “Blitz”, dhjetëra anije, varka dhe...

Pas pesë ditësh janë gjetur vetëm çantat e shpinës së tre të rinjve të zhdukur në ujërat e ftohta të Danubit. Lexo më shumë »