• E diel

Vendimi i një gjykate gjermane: Dhe robotët në dyqane duhet të pushojnë të dielave!

Robotët e supermarketeve duhet, sipas parimeve të krishtera, të pushojnë të dielave, ka vendosur një gjykatë gjermane, duke mbështetur një ndalim shekullor të tregtimit të së dielës. Rrjeti rajonal i dyqaneve Tegut, i cili po eksperimenton me rreth 40 dyqane plotësisht të automatizuara, po kalon një betejë ligjore sepse sindikata e sektorit të shërbimeve Verdi besonte se dyqanet që janë të hapura gjatë gjithë kohës mund të kenë…

Vendimi i një gjykate gjermane: Dhe robotët në dyqane duhet të pushojnë të dielave! Lexo më shumë »