• ngjarje

Policia e ndaloi Trudeau të marrë pjesë në ngjarje për shkak të shqetësimeve të sigurisë

Policia kanadeze ka thënë se ka ndaluar asetin e kryeministrit Justin Trudeau duke ngritur një ngjarje për shqetësimet për sigurinë e tij pasi protestuesit me disa makina dhe kamionë filluan të mblidhen para vendit të ngjarjes, raporton Reuters. Trudeau duhej të fliste në një ngjarje të organizuar nga Partia Liberale në pushtet në Kolumbinë Britanike…

Policia e ndaloi Trudeau të marrë pjesë në ngjarje për shkak të shqetësimeve të sigurisë Lexo më shumë »