• sulm ndaj policisë

Oficerët e policisë sulmuan dhe u plagosën në vendbanimin rom pranë Zlokukjanit

Pasditen e djeshme, një numër i madh njerëzish sulmuan policët në vendbanimin rom pranë Zlokukjanit, kur oficerët e policisë erdhën për të vepruar pasi një burrë 53-vjeçar raportoi se ai ishte sulmuar fizikisht, tha policia. Dy policë u plagosën dhe tre automjete zyrtare u dëmtuan në incident. "Më 22.09.2021 shtator 17.15 rreth orës XNUMX:XNUMX në rrugën Skupi në Shkup, oficerët e policisë nga Stacioni Policor Karposh ishin…

Oficerët e policisë sulmuan dhe u plagosën në vendbanimin rom pranë Zlokukjanit Lexo më shumë »