• muxhahedinë

Muxhahedinët nga Shkupi, Gostivari, Kumanova dhe Struga luftuan për ISIS në Siri, qeveria mban një "listë të zezë"

Qeveria mban një “listë të zezë” me emrat e luftëtarëve nga Maqedonia që kanë shkuar për të luftuar në Siri, për organizatën terroriste “Shteti Islamik” (IS/ISIS), dhe në numrin e fundit të Gazetës Zyrtare ka publikuar emrat e 15 luftëtarë ndaj të cilëve janë shqiptuar kallëzime financiare në pajtim me Ligjin për masa kufizuese. Këta janë persona që nuk janë në...

Muxhahedinët nga Shkupi, Gostivari, Kumanova dhe Struga luftuan për ISIS në Siri, qeveria mban një "listë të zezë" Lexo më shumë »