• Muammed Sejdini

Sejdini: Le të jetë kjo një nxitje për Maqedoninë për të siguruar një vend në Botërorin e ardhshëm

Sot, Shkupi është qendra e botës së futbollit dhe shtëpia e trofeut origjinal të Kupës së Botës FIFA. Simboli origjinal i magjisë së futbollit prej ari të pastër që sjell emocione në të gjithë botën, më në fund është në vendin tonë. Trofeu mbërriti në kryeqytet si pjesë e turit të trofeut të Kupës së Botës FIFA të organizuar nga Coca-Cola. Simboli i artë i…

Sejdini: Le të jetë kjo një nxitje për Maqedoninë për të siguruar një vend në Botërorin e ardhshëm Lexo më shumë »