• MRI

Shtatë kandidatët për president sonte në MRT

Po marrin fund tubimet dhe mitingjet e kandidatëve për kreun e shtetit. Ata e thanë fjalën e tyre para anëtarëve dhe aktivistëve të tyre. Por çfarë kanë për t'i thënë njëri-tjetrit, drejtpërdrejt, ballë për ballë? Televizioni maqedonas u dërgoi ftesë të shtatë kandidatëve për kabinet në vilë “Vodno”. Përballja e tyre është sonte në orën 20:XNUMX në...

Shtatë kandidatët për president sonte në MRT Lexo më shumë »