• mpc

Andreja Bogdanovski, analist: Festimi në Prokhor Pczynski është rezultat i normalizimit të marrëdhënieve mes KOS-it dhe KOM- OA

Çështja e kremtimit të Ilindenit në Prokhor Pçinski ka qenë një pengesë në marrëdhëniet midis Serbisë dhe Maqedonisë për shumë vite dhe ka shërbyer si një lloj kujtimi vjetor i rëndësisë së marrëdhënieve ndër-kishare në politikën e jashtme. Prezenca e ministrit të Punëve të Jashtme të Serbisë, Nikola Selakoviq si mikpritës i nderimit dhe deklaratave të bëra nga Prohor Pczynski...

Andreja Bogdanovski, analist: Festimi në Prokhor Pczynski është rezultat i normalizimit të marrëdhënieve mes KOS-it dhe KOM- OA Lexo më shumë »