• Moska

Rusët pretendojnë se është konfirmuar lidhja e terroristëve nga Moska me nacionalistët ukrainas

Hetuesit rusë kanë konfirmuar ekzistencën e një lidhjeje midis autorëve të drejtpërdrejtë të sulmit terrorist në sallën e koncerteve “Crocus” pranë Moskës dhe nacionalistëve ukrainas, tha sot Sekretari i Këshillit të Sigurimit të Rusisë, Nikolai Patrushev. “Gjatë hetimeve u konfirmua dhe u konstatua proceduralisht lidhja mes autorëve të drejtpërdrejtë të këtij sulmi terrorist dhe nacionalistëve ukrainas”, ...

Rusët pretendojnë se është konfirmuar lidhja e terroristëve nga Moska me nacionalistët ukrainas Lexo më shumë »