• djalë

VIDEO: Një robot theu gishtin e një djali në një turne shahu në Moskë

Në videon e postuar në rrjetet sociale, roboti i merr gishtin djalit dhe e thyen dhe katër persona vrapojnë për ta ndihmuar. Roboti i programuar për të luajtur shah, gjatë lojës së shahut në kampionatin e hapur në Moskë, i ka thyer gishtin një djali që ishte kundërshtari i tij, raportojnë mediat britanike. Kjo konfirmoi...

VIDEO: Një robot theu gishtin e një djali në një turne shahu në Moskë Lexo më shumë »