• stilist

Kush është bukuroshja me të cilën Cavali pati një fëmijë në moshën 82-vjeçare? Ajo ishte 45 vjet më e re se ai, ata parashikuan fundin e tyre dhe më pas ai i bleu asaj një ishull

Lajmi për vdekjen e stilistit 83-vjeçar italian Roberto Cavalli trishtoi botën e modës dhe fansat e tij, veçanërisht të dashurit e tij, përfshirë partneren e tij Sandra Nilsson, me të cilën pati një djalë vitin e kaluar. Në dekadën e fundit, Roberto ishte në një lidhje të lumtur me Sandrën, e cila është 45 vjet më e re, edhe pse për shkak të diferencës së madhe në moshë, shumëkush e parashikoi menjëherë...

Kush është bukuroshja me të cilën Cavali pati një fëmijë në moshën 82-vjeçare? Ajo ishte 45 vjet më e re se ai, ata parashikuan fundin e tyre dhe më pas ai i bleu asaj një ishull Lexo më shumë »