• mnt

MNT është e kënaqur me vitin e kaluar të premierave, paraqitjeve të ftuara, çmimeve dhe mirënjohjeve

Teatri Kombëtar i Maqedonisë është shprehur i kënaqur me aktivitetet e shumta në vitin e kaluar, përkundër kufizimeve për shkak të pandemisë. - Kemi pas një tjetër vit shumë të suksesshëm, të mbushur me prodhimtari të kualifikuar nga autorë vendas dhe të huaj, dramë bashkëkohore, teatër intim, seminare, biseda dhe diskutime nga procesi deri në realizimin e një shfaqjeje, skenë e hapur - PANFIZ, festivale, të ftuar. paraqitjet, publikimet…

MNT është e kënaqur me vitin e kaluar të premierave, paraqitjeve të ftuara, çmimeve dhe mirënjohjeve Lexo më shumë »