• mks

ICC ka dënuar liderin e një grupi të lidhur me Al-Kaedën

Gjykata Ndërkombëtare Penale dënoi sot liderin e një grupi të lidhur me organizatën terroriste Al-Kaeda për persekutim fetar dhe torturim të të burgosurve në Mali në vitin 2012 dhe 2013, kur ai ishte kreu i policisë islamike në qytetin e Timbuktu. Al Hassan Ag Abdul Aziz Ag Mohammad Ag Mahmoud përballet me burgim të përjetshëm. Gjykata vendosi...

ICC ka dënuar liderin e një grupi të lidhur me Al-Kaedën Lexo më shumë »