• Mickoski

Mickoski iu përgjigj thirrjeve nga Arsovska: Nuk pamë asgjë nga premtimet e saj, na zhgënjeu

Njerëzit që më njohin e dinë se unë nuk jam një person i shtyrë apo kërcënues. Falë VMRO-DPMNE-së dhe popullit të Shkupit, ne arritëm t'i fitojmë zgjedhjet e kaluara lokale dhe u mbështetëm në konceptin e një Shkupi modern të kandidates së pavarur Danela Arsovska. Thjesht dua t'i uroj shumë suksese në punën dhe projektet e saj që janë pjesë e konceptit...

Mickoski iu përgjigj thirrjeve nga Arsovska: Nuk pamë asgjë nga premtimet e saj, na zhgënjeu Lexo më shumë »